Hoi Agency går live med sin hemsida och har startat förhandlingar om rättighetsförsäljningar

Hoi Agency, en del av Hoi Publishing, har idag lanserat sin hemsida www.hoi-agency.com och tar därmed ett viktigt steg i att presentera den stora rättighetskatalogen. Agenturen har nu också startat sina första förhandlingar om försäljningar av bokrättigheter till utlandet.

Som tidigare kommunicerats har Hoi Agency under det senaste halvåret byggt upp katalogen av författare och titlar som agenturen representerar på global basis. Idag lanserades också agenturens hemsida som den närmaste tiden kommer att fyllas på med väsentligt fler författare och titlar. Samtidigt meddelas att agenturen har startat förhandlingar om försäljning av fler bokrättigheter till utlandet.

“Det känns verkligen roligt att få lansera vår nya hemsida www.hoi-agency.com och därmed visa upp våra fina författare och deras spännande böcker. Det är likaså glädjande att vi redan får intresse från utlandet för katalogen. Att arbeta aktivt med rättighetsförsäljningar och därmed bygga våra författare även internationellt är en viktig del av den vidare expansionen av Hoi Publishings verksamhet”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing och ansvarig för Hoi Agency.