Hoi Publishing inrättar omfattande aktieägarprogram

Möjligheten att teckna aktier i Hoi Publishings pågående IPO gäller fram till och med imorgon tisdag 21 juni klockan 15.00. Samtidigt inrättar Hoi Publishing nu ett attraktivt aktieägarprogram för sina snart mer än 5000 aktieägare som ger både direkta förmåner och särskilda möjligheter att träffa förlaget och dess författare vid olika event.

Hoi Publishing har beslutat att inrätta ett omfattande aktieägarprogram där aktieägarna får särskilda rabatter på förlagets mycket stora utbud av titlar inom många genrer, inbjudningar till författarevent och andra litterära händelser som förlaget anordnar eller deltar i. Detta kommer även inkludera VIP-aktiviteter som att träffa författare vid exklusiva tillfällen och mingel med andra likasinnade. Programmet är under utformning och kommer att formellt lanseras efter förlagets notering på NGM Nordic SME den 8 juli. Därefter kommer det att successivt byggas ut med mer spännande innehåll kopplat till verksamheten såsom nu i september på Bokmässan i Göteborg där förlaget kommer att ha en stark närvaro och gärna vill träffa sina aktieägare.

Just nu pågår teckningsperioden i Hoi Publishings nyemission riktad till allmänheten i Sverige, Danmark och Finland. Nordnet-kunder behöver teckna idag måndag 20 juni, men det går bra att teckna hos emissionsinstitutet Hagberg Aneborn Fondkommission till och med imorgon tisdag 21 juni kl 15.00. För länkar till informationsmemorandum och för teckning se förlagets hemsida www.hoi.se.

“Vår verksamhet engagerar många och de som väljer att stödja vår utveckling genom att bli aktieägare i förlaget vill vi premiera och bjuda in att delta i verksamheten och de många aktiviteter som vi har. Att äga en kulturaktie ska ha ett större innehåll än det rent ekonomiska och det har vi tagit fasta på vid utformningen av vårt aktieägarprogram”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

Kontaktperson:
Lars Rambe, VD Hoi Publishing
Mobil: 0709-369080
E-post: lars@hoi.se

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter.

Välkommen till oss, som läsare eller författare.