Hoi Publishing skriver bokavtal i två länder med science fiction-författaren Orest Lastow

Forskningschefen och fysikern Orest Lastow, författare till den uppmärksammade PetaHertz-trilogin, fördjupar nu samarbetet med Hoi Publishing. Hans nya science fiction-deckare, Ljusporten, utkommer i Sverige och Vårt liv är inte vårt i Danmark hösten 2024.

PetaHertz-trilogin där den avslutande tredje delen Tvåhundra år förgäves släpps i mars 2024 får allt fler läsare. Orest Lastow har skapat ett alternativt universum som ligger väldigt nära vårt eget och som fascinerar många. Nu kommer alltså första delen i trilogin också ut i Danmark på Hoi Forlag samtidigt som Orest Lastow kommer med sin nya fristående roman i Sverige. Det blir således hela tre utgivningar under 2024.  

“Med utvecklingen av Hoi-modellen i Norden skapar vi också nya möjligheter för våra författare utanför Sverige. Vi är mycket glada att få arbeta ännu bredare med Orests författarskap framöver, nu också i två länder”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

“Det fina samarbetet med Hoi fortsätter och det blir mycket spännande att också lära känna det danska förlagsteamet och inte minst att få danska läsare.”, säger Orest Lastow.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare, författare eller aktieägare.