HSB väljer LED-Lysrör från TopRight

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic får uppdraget att leverera SMART LED™, LED-Lysrör till HSB. Ordervärdet är 220tkr.

”Samarbetet med HSB banar vägen för många fler leveranser till andra föreningar där energioptimering gör gott för miljön samtidigt som det sparar pengar. Enkelheten vid installationen är också ett avgörande där vår produkt jämfört mot andra visat sig ligga i fronten”, säger Anders Myrbäck, VD på Topright Nordic

Energibesparingen för belysning är cirka 50-90 procent, beroende på jämförelsebelysningens typ och ålder. LED-Lysrörens mångfaldiga livslängd jämfört med konventionella lysrör innebär märkbart lägre drift och underhållskostnader för belysningen. Besparingen betalar installationen på mycket kort tid, vanligtvis under två år.

Installationen beräknas vara klar i november 2019 och ordervärdet för TopRight Nordic är 220tkr.

Om SMART LED från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics LED teknik erbjuder vi kompletta belysningslösningar, kostnadseffektiva, energisnåla hälsosamma och miljövänliga. Det gör det möjligt att skräddarsy din ljusmiljö, design och integration, dimbarhet, justering av ljustemperaturen och närvarostyrning är några delar som vi har lösningar på.

Läs mer på www.toprightnordic.com

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.  

HSB
HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter.
HSB arbetar med att öka värdet på medlemskapet och kunderbjudandet med hållbara tjänster och produkter, som också ska vara resurseffektiva, ha låg klimatpåverkan och är producerade under goda förhållanden.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.