Inbjudan till Asarina Pharmas R&D-dag 2020

Asarina Pharma bjuder in institutionella investerare, finansanalytiker och media till en R&D-dag med fokus på kommande studieresultat i bolagets ledande indikation PMDS.

Datum: 26 mars 2020

Tid: 14.00-17.00, registrering från 13.30

Plats: Helio GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm

Genom presentationer av PMDS-kliniker och patienter, samt av Asarina Pharmas ledande forskare och chefer kommer dagen att ge en bred bild av sjukdomen PMDS, vilka de mest meningsfulla behandlingseffekterna är, och hur bolagets kommande fas IIb-data kommer att utvärderas och presenteras.

Doktor Paula Briggs: huvudprövare för studien i Liverpool, Storbritannien, specialist inom sexuell och reproduktiv hälsa.
Professor Torbjörn Bäckström: grundare och forskningschef, Asarina Pharma, professor vid institutionen för klinisk vetenskap, obstetrik och gynekologi vid Umeå universitet.
Karin Ekberg, PhD: operativ chef, Asarina Pharma. 

Paula ”Fenjima” Manrique: PMDS-patient och PMDS-föreläsare. Skribent, influencer och regelbunden gäst som spelexpert på TV4:s Nyhetsmorgon. 

Doktor Peter Nordkild: vd, Asarina Pharma.

Viss inblick kommer även att ges i Asarina Pharmas övriga forskning inom menstruell migrän och Tourettes syndrom.

För anmälan till R&D-dagen, vänligen registrera er på länken: https://financialhearings.com/event/12602/register/live_event

Varmt välkomna!

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Nordkild, vd, Asarina Pharma AB

Tel: +45 25 47 16 46

E-mail: peter.nordkild@asarinapharma.com

 Om Asarina Pharma

Asarina Pharma är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar Sepranolone, världens första dedikerade behandling för premenstruellt dysforiskt syndrom (PMDS) och andra menstruationsrelaterade tillstånd. Vår projektportfölj bygger på över 40 års forskning om menstruationsrelaterade sjukdomar som PMDS och menstruell migrän. Med vår nya familj av GAMSA-föreningar (GABAA-modulerande steroidantagonister) strävar vi efter att leverera en ny generation av effektiva och säkra läkemedel för sjukdomar som fortfarande inte har någon behandling för att därigenom bli ett ledande bolag inom kvinnohälsa. För mer information: www.asarinapharma.com. 

 

Fler artiklar om Asarina Pharma