Inbjudan till Azelios kapitalmarknadsdag 22 september 2022

Azelio har nöjet att bjuda in till en digital kapitalmarknadsdag torsdag 22 september kl. 13:00-16:00.

 

Under kapitalmarknadsdagen presenteras bland annat status för Azelios produkt för energilagring, TES.POD, Azelios syn på marknaden, behovet, tillämpningar och marknadsförutsättningar, strategier och planer framåt. Presentationer hålls av bland andra Jonas Wallmander, VD, och delar av företagsledningen. Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas helt digitalt och live-streamas.

 

Mer detaljerad information om kapitalmarknadsdagen och hur man deltar digitalt, kommer att finnas på Azelios hemsida på denna länk Azelio Capital Markets Day 2022 – Azelio där innehållet kommer att uppdateras inför den 22 september.

 

Välkommen.

 

 

För mer information, kontakta:

VD Jonas Wallmander  

Email: ir@azelio.com  

Tel: +46 725 00 37 00  

 

 

   

Om Azelio

Azelio specialiserar sig på lagring av energi med produktion av el och värme. Tekniken är revolutionerande genom att energin blir styrbar, vilket kan göra förnybar energi tillgänglig dygnet runt. Energin lagras i återvunnen aluminium varifrån den vid behov omvandlas till el och värme med en total verkningsgrad på upp till 90 procent. Lösningen är skalbar, miljövänlig och kostnadseffektiv från 0,1 MW upp till 20 MW. Azelio har ca 200 anställda med huvudkontor i Göteborg, produktion i Uddevalla och utvecklingscenter i Göteborg och Åmål, närvaro i Stockholm, samt regionchefer  för Australien, USA, södra Afrika och MENA-regionen. Azelios aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market med FNCA Sweden AB som Certified Advisor. Mer information om Azelio: www.azelio.com