Kajsa Frisell lämnar TH1NG

Efter försäljningen av de privata internetkunderna har TH1NG arbetat med att effektivisera och forma bolagets nya satsning på att möjliggöra det smarta samhället. Nu är det arbetet i sitt slutskede och i samband med det kommer Kajsa lämna sitt uppdrag som vice VD på bolaget i september.

–  Kajsa har gjort ett mycket bra jobb och varit starkt bidragande till att genomföra en lyckad notering på Nasdaq First North Growth Market. Jag önskar henne all lycka till med sina framtida uppdrag, säger Klas Westholm, VD på TH1NG.

För ytterligare information:

Klas Westholm
VD, TH1NG AB
E-post: klas.westholm@th1ng.se
Mobil: +46 (0)737-45 48 00

TH1NG är en nyskapande IoT- och internetleverantör som erbjuder och utvecklar smarta uppkopplade tjänster och internetanslutning till bland annat företag, industrier, kommuner och fastighetsägare. Genom att kombinera våra två verksamhetsområden möjliggör vi förutsättningar för innovativa lösningar och erbjudanden. TH1NG bildades 2018 och har ca 25 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet TH1NG. Certified Adviser är G&W Fondkommission (e-post: ca@gwkapital.se, tel.: 08-503 000 50).