Madeleine Börjesson ny CFO för Bioservo Technologies

Bioservo Technologies AB (publ) meddelar idag att bolaget har kontrakterat Madeleine Börjesson som ny CFO och medlem i ledningsgruppen. Hon efterträder Jacob Michlewicz som varit interim CFO och tillträder tjänsten idag den 27 september 2021.

Madeleine har civilekonomexamen från handelshögskolan i Göteborg och har lång och bred erfarenhet av att leda internationella finansiella team. Hon har bland annat drivit förändringsprojekt för att strukturera och förbättra processer och rutiner på internationella företag inom tillverkande industrier.

I den kommersialiseringsfas Bioservo befinner sig i med stort fokus på internationell expansion kommer vi ha stor nytta av den breda erfarenhet Madeleine har från stora multinationella företag, säger Petter Bäckgren, VD Bioservo.

 

För mer information, vänligen kontakta
Petter Bäckgren, VD, Bioservo Technologies AB
Telefon: 08 – 21 17 10

petter.backgren@bioservo.com

Denna information är sådan information som Bioservo är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 27 september 2021 kl 09:30.

 

Om Bioservo Technologies
Bioservo Technologies AB (publ) är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande system för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Alla våra innovativa produkter och system är designade för att hålla människor starka, friska och effektiva.

Bolaget har en unik global position inom mjuka, aktiva exoskelett för handen, både för industriella tillämpningar som förbättrar arbetares hälsa och för förbättrad livskvalitet för personer med nedsatt muskelstyrka.

Bioservo Technologies grundades 2006 genom ett samarbete mellan forskare på Kungliga Tekniska Högskolan och läkare på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Bioservo Technologies är ett svenskt publikt aktiebolag med huvudkontor och verksamhet i Kista norr om Stockholm.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se, är utsedd till bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.
För mer information, vänligen besök www.bioservo.com