MallaSweden och Custom by Kent genomför kreativt bokprojekt i samarbete med Hoi Publishing

Kunskapshuset Förlag, en del av Hoi Publishing, har skrivit avtal med MallaSweden och Custom by Kent där unika couture-klänningar, som burits av stjärnor som Serena Williams och Maria Montazami, presenteras i en skön mix med specialbyggda motorcyklar. Utgivningen är planerad till maj 2023.

Kunskapshuset Förlag breddar därmed sitt spännande utbud av titlar ytterligare med en bok för alla som uppskattar såväl högsta klänningsmode som riktigt coola motorcyklar. Samarbetet med MallaSweden och Custom by Kent stärker även Kunskapshuset Förlags ställning som partner till kreativa verksamheter i framkant som vill visa upp vad de skapar i bokform.

“Precis ett sådant kreativt projekt som passar perfekt för vårt team på Kunskapshuset Förlag. Den här boken bör finnas i lounger på designhotell och andra publika rum där god design och sköna upplevelser är i centrum, men också hos var och en som älskar mode eller motorcyklar”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

“Att få visa upp vad Kent och jag har skapat på det här sättet är både spännande och ett kreativt projekt i sig. Vi tror att många kommer att bli glada och inspirerade av den här boken när den kommer ut nästa år”, säger Malin Hedlund-Plateryd, klänningsdesigner och skapare av MallaSweden.

Om MallaSweden: Helsingborgsföretag som skapar (custommade) couture-klänningar utifrån visualisering. Plaggen framställs på känsla utan skisser och utan mönsterkonstruktion. Malla skapar klänningar till röda mattan, modevisningar, tv-program, scenshower och galor. Just nu förbereds en MallaSweden-visning på Hotell Mollbergs i Helsingborg i oktober.

Om Custom By Kent: Kent bygger custommade motorcyklar – från mutter till mc. Hans byggen har nått mycket uppmärksamhet i både media och utställningssammanhang på grund av sin design och noggrannheten i hantverket.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

Hoi Publishing är Sveriges ledande hybridförlag med en starkt digitaliserad verksamhet. I nära samarbete med författarna ger Hoi årligen ut omkring 200 titlar i olika genrer genom en hybridmodell (den unika och väletablerade Hoi-modellen) där förlag och författare delar risker och möjligheter. Hoi eftersträvar en bred och växande katalog av rättigheter med god lönsamhet för både förlag och författare. Med varumärken i form av imprints såsom Kunskapshuset Förlag, Lusthuset Förlag, Lilla Hoi, Tallbergs Förlag och Hoi Audio är förlaget väletablerat på den svenska marknaden och i ett par segment även marknadsledande. Förlaget har även ett dotterbolag i Danmark med växande utgivning i flera genrer. Bolagets vision är att utveckla förlagsbranschen i Norden och på sikt i andra länder på författarvänliga villkor som ger många fler chansen att bli författare och att därigenom sprida god litteratur för ett starkt och demokratiskt samhälle.