Script46 etablerar samarbete med Happy Star Production kring filmen Love Game

Script46 AB, Hoi Publishings intressebolag (30% ägande) och där Lars Rambe är styrelseordförande, har skrivit avtal med Happy Star Production AB. Script46 får som Exekutiv Producent ansvar för att säkra bred distribution för filmen Love Game. Ett lyckat genomförande innebär dessutom att Script46 blir delägare i filmen.

Love Game är en färdigproducerad film av i regi av Filippa Pierrou och med producenten och skådespelaren Angelika Roberts. Love Game förbereds nu alltså för lansering. Avtalet innebär både en fast och rörlig betalning till Script46 och är den senaste bekräftelsen på Script46 snabba utveckling.

Script46 är ett bolag som specialiserat sig på adaptioner från bok till film och tv-serier och med målsättningen att kunna fungera som ett nav av tjänster för produktionsbolag och andra med intresse för finansiering och produktion av filmer och teveserier. Flera Hoi-författare representeras redan av Script 46 i samarbete med Hoi Agency.

”Rollen som Exekutiv Producent passar Script46 och mig personligen mycket bra. Jag vet att vi kan bidra med viktiga insatser för att utveckla, finansiera, producera och marknadsföra fler filmer i Norden för internationell lansering. Love Game är ett perfekt projekt för oss och jag ser mycket fram emot det kommande arbetet”, säger Anette Mattson, VD Script46.

”Script46 har alla förutsättningar att utvecklas till en viktig aktör i nordisk film- och tevebransch. Att intresset för bolagets erbjudande ökar snabbt är lätt att konstatera och nu har vi alltså ett viktigt avtal på plats som jag personligen tror kommer att följas av många flera”, säger Lars Rambe, styrelse-ordförande i Script46 och tillika VD för Hoi Publishing.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare, författare eller aktieägare.