Sprinkle deltar i roadshow och medverkar på fastighetsmässa


Notice: Undefined index: dirname in /var/www/ipo.se/html/wp-content/plugins/cloudinary-image-management-and-manipulation-in-the-cloud-cdn/php/class-media.php on line 595

Notice: Undefined index: dirname in /var/www/ipo.se/html/wp-content/plugins/cloudinary-image-management-and-manipulation-in-the-cloud-cdn/php/class-media.php on line 595

Sprinkle påbörjade igår sin första roadshow i Sverige och medverkar parallellt på den ledande fastighetsmässan MIPIM i Cannes i Frankrike. Sprinkle som kommer att noteras på Frankfurtbörsen introducerar begreppet fragmenterad fastighetsinvestering samt värdesäkrade tokens. Även koncernbolaget Systemhus deltar på fastighetsmässan, bland annat i Nordic Lounge.

Nu finns Sprinkle p bde Detlectas roadshow och i Cannes p Fastighetsmssa MIPIM

Nu finns Sprinkle både på Delectas stora Roadshow och i Cannes på Europas största fastighetsmässan MIPIM. 

Sprinkle deltar i en tredagars roadshow i Stockholm, Göteborg och Örebro, ett evenemanget arrangerat av Delecta Financial Events. Även två av Raise Reach by Sprinkles uppdragsgivare, bolagen Eco Energy World och Cindrogo presenteras under roadshowen.

På den ledande fastighetsmässan MIPIM i Cannes i Frankrike introducerar Sprinkle begreppet fragmenterad fastighetsinvestering samt värdesäkrade tokens. Plattformen BLOCKHOMES by Sprinkle bygger på Blockchain tekniken och hanterar alla former av ”smarta kontrakt” som ansluts till systemet.

Konceptet Blockhomes by Sprinkle föddes utifrån det tyd­liga behovet av ett öppet och effektivt sätt för den genom­snittliga individen att få tillgång till fastighetsaf­färer som tidigare endast var tillgängliga för ett fåtal större investerare. Det ”smarta kontraktet” hjälper investeraren att utbyta krypto­valuta, pengar, egendom, aktier eller annat av värde på ett öppet, konfliktfritt sätt samtidigt utan mellanhänder.

Stokenize.io är en plattform som digitaliserar tillgångar på Blockchain på ett kompatibelt sätt för alla typer av tillgångar i alla typer av jurisdiktioner. Processen för en fullständig livscykel för en token är utgivande, säkerställande av likviditet samt livscykelutförande av token rättigheterna för inneha­varna av aktier säkrade i fastighetsprojektet.

– Sprinkle´s affärsmodell är inte begränsad till något land eller geografiskt område utan bygger på utvecklingen av Blockchain-teknologin med s k ”smarta kontrakt” som möjliggör fragmenterade fastighetsinvesteringar inom ramen för ekosystemet Blockhomes by Sprinkle. Vår egen token, Liber8 möjliggör investeringar i framtida projekt inom olika områden. Att vara representerade på MIPIM ser vi som en viktig del i lanseringsarbetet och att bygga framtida nätverk likväl som att genomföra olika roadshows för att presentera bolaget, säger Oliver Donovan CEO, Sprinkle AB.

Sprinkle AB

BOX 5109 
10243 Stockholm
Stockholms län

www.thesprinklegroup.com

Vi bygger morgondagens bolagsstjärnor! Våra investeringar sker oftast i startups inom fin-tech, appar och fastigheter. På så sätt så har vi bra avkastning och säkra investeringar. Bolaget förvärvar och förvaltar även egna fastighetsprojekt. För att veta mer gå gärna in på https://www.thesprinklegroup.com