Sprinkle öppnar nu upp för nyemission och tar Fintech 2.0 till Frankfurtbörsen

I förra veckan pressmeddelande Sprinkle att man startar en revolution när det handlar om att integrera den senaste digitala teknologin till konceptet Fintec 2.0 samt att man förvärvat Blockhomes Global AB som ett led i denna process.

Nu r Sprinkle p vg till Frankfurtbrsen

Idag börjar resan mot Frankfurtbörsen för bolaget Sprinkle AB.

Idag tar Sprinkle nästa steg genom att meddela att bolaget öppnar upp för en nyemission av aktier i Sprinkle AB via investeringsplattformen Raise Reach som ett led i resan mot noteringen på Frankfurtbörsen. Sprinkle flaggar även för fler förvärv i närtid.

Sprinkle kommer att bygga upp marknadens mest kompletta plattform avseende finansiering, E-wallets, Tokenizering, smarta betalkort och betallösningar samt fragmenterade fastighetsinvesteringar.

– Idag startar vi nyemissionen av aktier och möjliggör för fler att kunna följa med på resan mot Fintech 2.0 till mycket förmånliga villkor. Det känns både spännande och högtidligt att nu stå vid denna milstolpe i företagets utveckling och resan mot att bli noterade på Frankfurtbörsen under de kommande månaderna, säger Oliver Donovan, VD för Sprinkle AB.

Sprinkle AB

BOX 5109 
10243 Stockholm
Stockholms län

www.thesprinklegroup.com

Vi bygger morgondagens bolagsstjärnor! Genom styrelserepresentation, vår kunskap, vårt nätverk och vår finansiella styrka arbetar vi för att leverera bolag som är branschledande. Våra investeringar sker oftast i startups inom fintech, appar och fastigheter. På så sätt så har vi bra avkastning och säkra investeringar. Bolaget förvärvar och förvaltar även egna fastighetsprojekt.