Sprinkle tar nästa steg och förvärvar Blockhomes som ett led i Fintec 2.0

I förra veckan pressmeddelade Sprinkle att man startar en revolution när det handlar om att interagera den senaste teknologin till Fintec 2.0. Idag tar Sprinkle nästa steg genom att förvärva bolaget Blockhomes Global AB från ZeeBee Ventures APS. Bakgrunden är att teknikutvecklingen har nått så långt att det är dags för en revolution i användandet av den. Sprinkle meddelar att man samtidigt öppnar för fler att vara med på resan mot konceptet Fintech 2.0 genom en nyemission av aktier i bolaget.

Blockhomes r ett skert stt att investera med Kryptovaluta

Utvecklingen av Blockhomes går med en rasande fart.

Förvärvet av Blockhomes Global AB från ZeeBee Ventures APS är en mycket strategisk affär i ambitionen att skapa konceptet Fintech 2.0. Blockhomes baseras på behovet av ett öppet, säkert och effektivt sätt för den genomsnittliga individen, att få tillgång till fastighetsaffärer som tidigare endast var tillgängliga för ett fåtal. Fintech plattformen Blockhomes.io går långt utöver de standardiserade och decentraliserade blockchain-applikationerna och visar hur fragmenterade fastighetsinvesteringar, handel och finansiering kommer att kunna se ut över hela världen under de närmaste åren. I går pressmeddelande Blockhomes att man planerar att lansera en Beta-version av Fintech plattformen i mitten av april.

Visionen började i Sverige, en plats i världen som för närvarande har en allvarlig brist på bostadsfastigheter och fleråriga väntelistor för att hyra en lägenhet. Denna situation har skapat en anmärkningsvärd möjlighet för investerare att kunna få betydande avkastningar. Från Sverige har konceptet nu spridits till Afrikas landsbygd, som i sin tur lider brist på enkla bostäder, elektricitet och tillgång till internet. 

– Den egenutvecklade Fintech-plattformen som Blockhomes tillämpar möjliggör för vardagsinvesteraren, som inte är en fastighetsmäklare eller bostadsutvecklare, att kunna ta del av möjligheten att investera i stora projekt på ett helt nytt sätt än tidigare. Genom blockchain-teknologins ”smarta kontrakt” kan t ex värdet på kryptovalutan säkras genom att investera i fastigheter. En egen token, Liber8, kommer att möjliggöra investeringar i framtida projekt inom olika områden, säger Oliver Donovan, VD.

eclipse assets AB

BOX 5109 
10243 Stockholm
Stockholms län

www.eclipseassets.com

Vi bygger morgondagens bolagsstjärnor!Våra investeringar sker oftast i startups inom fin-tech, appar och fastigheter. På så sätt så har vi bra avkastning och säkra investeringar. Bolaget förvärvar och förvaltar även egna fastighetsprojekt. För att veta mer gå gärna in på https://eclipseassets.com/