Styrelseledamot lämnar Hoi Publishings styrelse på egen begäran

Styrelseledamot Rikki Tholstrup Jørgensen har meddelat styrelsen att han idag lämnar sin plats i styrelsen. Styrelseledamot Rikki Tholstrup Jørgensen som är näst största ägare i förlaget efter VD och grundare Lars Rambe väljer att lämna styrelsen för att fokusera på de frågor där han bedömer att han kan göra mest nytta för Hoi Publishing.

Rikki kommer att fortsätta att föra en tät dialog med förlagets ledning liksom andra storägare för att skapa möjligheter att bygga ytterligare aktieägarvärde genom att fortsätta att utvecklia verksamheten i Danmark.

”Det här förlaget utvecklas snabbt och jag vill bidra till fortsättningen så effektivt jag kan utifrån vad jag är duktig på. En fri roll som entreprenör och ägare passar mig bäst”, säger Rikki Tholstrup Jørgensen.

”Rikkis bidrag till Hoi är och fortsätter att vara stort. Som initiativtagare till och vår partner i förvärven av Superlux och Historia är hans insatser för att bygga en stark dansk verksamhet mycket viktiga. Jag ser fram emot att utveckla den danska affären tillsammans”, säger Lars Rambe, VD Hoi Publishing.

Hoi Publishings styrelse består därmed av Mikael Palmqvist, styrelseordförande, Jesper Hörnberg, Lars Rambe, Kristina Ahlinder, Alexander Koistinen och Niclas Folkesson.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

E-post: lars@hoi.se 

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare, författare eller aktieägare.