Veg of Lund lanserar direktbilskoncept för att stärka relationerna med återförsäljare och konsumenter

I dagarna rullar livsmedelsbolaget Veg of Lund ut sin nya konceptförsäljningsbil. Bakom ratten sitter bolagets chaufför som möter kunder och konsumenter som köper den växtbaserade smoothieprodukt som marknadsförs under namnet My Foodie®. Skåne är den första regionen att se bilen och därefter kommer bilar att rulla även i Göteborgs- och Stockholmsområdena.
 

”Vi vill få mer personlig kontakt med kunder och konsumenter. Med bilen och vår engagerade chaufförer hoppas vi att uppnå målet parallellt med att snabbt få ut våra smakrika och nyttiga växtbaserade drycker”, säger marknads- och försäljningschefen Roy Giordano.

Veg of Lund säljer sedan 2018 sina produkter i dagligvarubutiker som ICA, Paradiset och Urban Deli och på storhushållsmarknaden via Martin & Servera och Out of Home. Smoothiedrycken My Foodie® finns i tre smaker och har en stor kundgrupp bland dem som vill enkelt och nyttigt mellanmål.

”Med bilen når vår chaufför konsumenter på fler platser än i butikerna. Vi har möjlighet att finnas med på stora sport- och nöjesevenemang eller kan överraska i vardagen genom att finnas där man behöver en extra energikick. Vi kommer att använda våra sociala medier för att meddela var vi är”, fortsätter Roy Giordano. ”Med vårt direktbilskoncept bygger vi vidare på våra relationer med medvetna och engagerande konsumenter och ger dem möjlighet att ställa frågor och ge oss återkoppling. Detta är viktigt i vårt fortsatta arbete att utveckla fler produkter på vår patenterade emulsion bestående av potatis och rapsolja, innehållande omega-3 samt fri från allergener.”

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Veg of Lund AB
Thomas Olander (VD)    
Telefon: 070- 935 98 63
E-post: thomasolander@vegoflund.se

 

Om Veg of Lund
Veg of Lund är ett livsmedelsutvecklingsföretag med rötter i forskning vid Lunds universitet. Bolaget har en unik och patenterad metod för att producera en värmestabil vegetarisk emulsion bestående av potatis och rapsolja. Veg of Lund har lanserat My Foodie® som sin första produkt, vilken säljs hos aktörer inom dagligvaruhandel i Sverige och Storbritannien. Sedan den 10 februari 2020 är bolagets aktier noterade på Nasdaq First North Growth Market under ticker VOLAB. Läs mer på www.vegoflund.se. Eminova Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser och kan kontaktas via telefon: 08-684 211 10 eller e-post: adviser@eminova.se.