Compare-IT har anställt CTO

Compare-IT genomför nu ett antal viktiga förändringar för att effektivisera utvecklingsprocessen samt stärka det kommersiella fokuset. Vi är glada att meddela att bolaget har anställt Igor Miskovic som teknisk chef (CTO) med start den 1 september 2019. Igor har en bakgrund från bl a Sony och Anima. I samband med pågående emission kommer Igor att teckna sig för aktier i Compare-IT.

Igor har en bred och relevant produktutvecklings kompetens från bl a Sony som Projektledare och Produktchef samt från Anima som Produktchef och Affärsutvecklare. I hans senaste roll på Anima var Igor med och utvecklade Animas IoT plattform som användes i smartklockan Kronaby och var ansvarig för affärsutvecklingen av Animas B2B projekt.

Kerstin Lindkvist Toms, VD Compare-IT, kommenterar:

”- Igor har en relevant bakgrund med stort fokus på användaren av tekniken. I Compare-IT:s fortsatta kommersiella satsning med att erbjuda fler nyttiga digitala tjänster är användarens behov och upplevelse i centrum. Här kommer Igors kompetens väl till pass och vi är väldigt glada att han väljer att följa med på Compare-IT:s fortsatta resa.”

Igor Miskovic kommenterar:

”- Min passion ligger i att utveckla produkter och kundupplevelser som gör nytta, är enkla att använda och som jag själv skulle vilja ha. Jag fastnade för utvecklingspotentialen i Compare-IT:s system, som har ett antal unika fördelar jämfört med andra produkter på smarta hem marknaden.”

För ytterligare information

Kerstin Lindkvist Toms                                                                      

VD Compare-IT Nordic AB                                                                

Telefon 0733–19 06 30                                                                      

E-mail kerstin@compare-it.se                                                       

Om Compare-IT

Compare-IT är ett svenskt teknikbolag med lång erfarenhet inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Compare-IT har utvecklat förprogrammerade styrsystem för smarta hem och kommersiella fastigheter som kan levereras som smarta elcentraler. Just att de är paketerade sänker installationskostnaderna väsentligt relativt andra professionella alternativ, som kräver omfattande kunskaper hos installatören och tidskrävande programmering i samband med driftsättning. Compare-IT har gjort smarta hem lösningar tillgängliga för alla på ett helt nytt sätt än tidigare. Compare-IT kombinerar en robust fast installation med trådlös komplettering för flexibilitet med en användarvänlig molnplattform för framtidssäker integration av ny funktionalitet. För mer information se www.compare-it-se

Denna information är sådan information som Compare-IT Nordic AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Kerstin Lindkvist Toms försorg, för offentliggörande den 4 juli 2019.