Dataanalysbolaget FactSet hämtar kraft från Veg of Lunds växtbaserade dryck DUG

Det internationella dataanalysbolaget FactSet har kontor i 22 länder och levererar data och analyser till över 100 000 kunder inom kapitalmarknaden. Från och med oktober kommer FactSets medarbetare i London att kunna välja växtbaserade drycker från Veg of Lund.

”Avtalet med FactSet betyder att vi tar steg in på den viktiga kontorsmarknaden. Efterfrågan på dessa tjänster ökar i takt med återstarten av kontoren och de anställdas önskemål om att kunna välja klimatsmart och hälsosam mat även på arbetsplatsen. Vi kommer vara mer aktiva för att nå de större arbetsplatserna som ser värdet att kunna erbjuda sina medarbetare klimatsmarta och hälsosamma drycker”, säger Cecilia Lindwall, VD för Veg of Lund.

Seth Weir, försäljningschef för distributören London DDC Foods säger:
“Vi ser fram emot att leverera DUG till FactSet och ett ökande antal kunder i London-området. DDC Foods arbetar gärna med nya produkter och varumärken som identifierat aktuella trender och som är ett starkt alternativ till etablerade produkter. Vi gillar DUGs nya angreppssätt, bolagets filosofi, entusiasm och passion för att ge konsumenterna ett högkvalitativt allergifritt alternativ till mejeriprodukter och andra växtbaserade drycker.”

Mer information om DUG® och aktuella försäljningsställen finns på dugdrinks.com.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Veg of Lund AB
Cecilia Lindwall (VD)

Telefon: 0765 014 809

E-post: cecilia.lindwall@vegoflund.se

 

Om Veg of Lund
Veg of Lund utvecklar unika växtbaserade livsmedel som möter konsumenternas krav på smak och hållbarhet. Bolaget har rötter i forskning vid Lunds universitet och äger patenterade metoder för att utveckla nya matkategorier inom den snabbväxande marknaden för växtbaserade livsmedel. Veg of Lunds klimatsmarta och smakrika produkter säljs i Europa och Asien under varumärkena DUG® och MyFoodie®. Bolagets aktier noterade på Nasdaq First North Growth Market under ticker VOLAB. Läs mer på ir.vegoflund.se. Eminova Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser och kan kontaktas via telefon: 08-684 211 10 eller e-post: adviser@eminova.se.