Rättelse av tidigare kommunicerat pressmeddelande

Bolaget offentliggjorde idag kl 8.00 att Volvo Car US Operations beställt ytterligare 213 vagnar. Detta pressmeddelande angavs då utgöra insiderinformation genom att den innehöll en hänvisning till EU-förordningen om marknadsmissbruk.

Bolaget vill här förtydliga att det inte utgjorde information under EU:s marknadsmissbruksförordning. Bolaget är väldigt glada över uppföljningsordern men ordern utgör inte någon insiderinformation enligt EU:s marknadsmissbruksförordning.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg 

anders.fogelberg@flexqube.com
+1 678 701 58 55

+46 702 86 06 74

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 5 april 2018 kl 13.30 CET.