Vator Securities väljer Bricknodes system för att administrera emissionstjänster

Vator Securities, en ledande leverantör av corporate finance och rådgivningstjänster, har valt Bricknodes digitala investeringsplattform för att administrera aktieemissioner.

Sedan lanseringen 2010 har Vator Securities fokuserat på att finansiera tillväxtföretag genom en rad emissionstjänster. Vator skaffar kapital från lokala och globala institutionella investerare, samt ett proprietärt nätverk av family offices och större investerare.

Genom att välja Bricknode kan Vator administrera sina aktieemissioner med en högautomatiserad digital investeringsplattform, upprätthålla aktieägarregister och fullgöra operativa processer. Bricknodes skalbara molnplattform kommer att möjliggöra Vators ambition att stödja tillväxten av många innovativa företag.

“Vårt mål är att stödja tillväxtföretagens finansieringsbehov när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Vi inser att teknologin spelar en viktig roll för att vi ska kunna skala och bättre serva våra kunder, säger Jenny Lövesjö, Head of Issuer Services på Vator Securities. “Vi valde Bricknode eftersom dess plattform gör det enkelt för oss att digitalisera våra processer och effektivisera vår emissionsverksamhet.”

“Att säkra kapital är ett viktigt steg för de flesta snabbväxande företag och därför är vi glada över att arbeta med Vator Securities för att hjälpa till att göra deras aktieemissionstjänster mer effektiva”, säger Erik Hagelin, co-VD på Bricknode. “Vator kommer också att vara det första corporate finance-företaget att använda vår Bricknode Broker-lösning, och vi ser en stor potential i att stödja andra corporate finance-företag på detta sätt.”

Bricknode Broker är en mångsidig digital investeringsplattform som stödjer de operativa behoven hos banker, neobanker, kapitalförvaltare, fintechs och nu corporate finance företag. Plattformen kan användas av företag för att lansera nya digitala investeringsprodukter och automatisera förmögenhetsförvaltning över ett brett spektra av kriterier.

Kontakter

Bricknode

Erik Hagelin, vice VD

erik.hagelin@bricknode.com

+46 73 378 80 82

Certified Adviser

Amudova AB  

+46 8 546 017 58

info@amudova.se

Om Vator Securities

Vator Securities fokuserar på att identifiera och finansiera tillväxtföretag när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Vi tillämpar en entreprenörsanda i allt vi gör. Vi bygger långvariga relationer med våra kunder baserat på ömsesidigt förtroende. Vator Securities utnyttjar möjligheter som accelererar tillväxten för sina kundföretag samtidigt som de levererar resultat till företagets sofistikerade investerarkunder.

Om Bricknode

Bricknode är ett B2B-fokuserat SaaS-företag som tillhandahåller en skalbar, molnbaserad mjukvara som gör det möjligt för finansiella företag att lansera digitala produkter i snabb takt. Plattformen gör det enkelt för kunder att bygga eller utveckla nästan vilken finansiell produkt som helst med fullständig lösning för kapitalförvaltning, aktiehandel, fonder, utlåning och inlåning. Företaget erbjuder också outsourcinglösningar för back-office-administration. Bricknode grundades 2010 och stöder finansiella företag globalt. Läs mer på bricknode.comLinkedIn och Twitter.