Veg of Lund rekryterar ny CFO

Emil Bendroth startar som CFO hos Veg of Lund den 1 juli 2023.

”Med bred erfarenhet från seniora roller i bolag som Zeta Display, Prisjakt och Doro tillför Emil både kompetens och erfarenhet för att ta Veg of Lund vidare i den tillväxtresa som påbörjats. Vi ser framemot att välkomna honom ombord inom kort. Jag vill samtidigt rikta ett stort tack till Cecilia Strandberg som axlat rollen väl under en interimperiod”, säger Fredrik Carling, CEO.

 

”Jag har fått ett bra intryck av både produkterna och av Veg of Lund efter att ha träffat flera personer inom bolaget. Ser med stor tillförsikt framåt och att få bidra med min erfarenhet under den kommande tillväxtresan”, säger Emil Bendroth.

 

Cecilia Strandberg, nuvarande interim CFO, lämnar bolaget efter överlämning under sommaren.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Veg of Lund AB (publ)

Fredrik Carling, verkställande direktör

Tel: 0703 12 19 42

E-post: fredrik.carling@vegoflund.se

 

 

Om Veg of Lund

Veg of Lund AB (publ) utvecklar, marknadsför och säljer växtbaserade livsmedel som möter konsumenternas krav på smak och hållbarhet. Veg of Lund har sina rötter i forskning vid Lunds universitet och bolagets affärsidé är att använda sin kunskap, egna patenterade metoder och innovativa lösningar för att utveckla och sälja välsmakande, klimatsmarta och närproducerade produkter baserade på potatis. Veg of Lund erbjuder alternativ till mejeriprodukter (mjölkdryck) och mellanmål (smoothies) samt utvecklar köttalternativ. Bolagets produkter säljs under varumärket DUG till konsumenter, restauranger och matföretag i Sverige, Schweiz, Danmark, England och Irland. Bolaget har ambitionen att expandera framför allt i Europa och Asien. Aktien är noterad på Nasdaq First North och handlas under namnet VOLAB. Läs mer på ir.vegoflund.se. Mangold Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser och kan kontaktas via telefon: 08-5030 15 50 eller e-post: ca@mangold.se.