Adverty bjuder in till exklusiv nätverkskväll om Framtidens Media

Skapa, upplev och diskutera immersiva upplevelser hos Adverty AB (publ) tillsammans med världens största mediebyråer och Sveriges bästa kreatörer inom “Immersive Tech” 20 februari 2019. Dörrarna står öppna kl 16:00 med start kl 18:00 och antalet biljetter är begränsade.

Kvällens talare och agenda för kvällen (dörrarna står öppna från kl 16:00 med event-start kl 18:00) 

 •  Niklas Bakos (VD och medgrundare på Adverty) ger ett kort välkomsttal

 •  Michael Werner (TV3, Boxer) – Från TV och Radio till AR
  Michael satte TV3 på kartan i Norden och grundade Boxer TV. En riktig pionjär inom TV- och radioreklam som nu vill ta reklam- och informationsflöden till platsbaserad Augmented Reality.

 •  Stephan Ray (SJ)
  Stephan Ray arbetar som senior press/PR-ansvarig på SJ AB, Europas mest digitala reseföretag, med särskilt fokus på många av företagets digitala satsningar. Tidigare har Stephan arbetat flera år som pressekreterare åt bland annat två rikspolischefer på Polismyndigheten. Innan dess arbetade han på SVT och har en bakgrund som journalist.

 •  Teamet på Adverty – Vår roll i ekosystemet

 •  Niclas Johansson (Immersivt.se)
  Niclas är entreprenör, teknikfreak och expert på användarperspektivet av digitaliseringen. Han är VD och medgrundare på Immersivt.se (f d VRSverige.se) – landets största sajt om VR/AR som har bevakat och hjälpt verksamheter att komma in i tekniken sedan 2013. Innan dess var han ansvarig för affärsutveckling på IoT-startupen Narrative. Han har också startat ett eget snacksmärke, bott i Japan och jobbat med media, marknadsföring och sälj i 10+ år.

 •  Daniel Kihlgren Kallander (Fast Travel Games, VR meetup)
  Daniel “Dee-Kej” Kihlgren Kallander är välbekant inom Stockholms VR-kretsar. Med spel som passion, och en dröm om att VR och immersiva teknologier kommer förändra världen till det bättre, jobbar han till vardags som speldesigner på Fast Travel Games. Daniel är även medgrundare av Stockholm VR Meetup, som med sina 16 events sedan starten sommaren 2014 växt till att ha över 1700 medlemmar och huserat regelbundna utvecklar-fokuserade presentationer från många av de största aktörerna inom branschen.

Efter kvällens presentationer avnjuter vi god mat och dryck samt testar det senaste och häftigaste inom Virtual- och Augmented Reality. Ta även chansen att bli en av de första i Norden att få testa de smarta glasögonen Magic Leap One! 

Eventet sker i Advertys lokaler på Rosterigränd 16 i Stockholm (nära Liljeholmens T-banestation). 

Säkra din plats i tid genom att registrera dig på Eventbrite nedan senast den 18:e februari. Antalet biljetter är begränsade. 

https://www.eventbrite.com/e/adverty-presenterar-framtidens-media-tickets-55656512126 

Vi ser fram emot att se dig hos oss den 20 februari! 

Med Vänliga Hälsningar,  

Team Adverty 

Om Adverty
Adverty, grundat 2016, är ett annonsteknikbolag som sammanför varumärken med dess konsumenter på rätt tid och plats, genom sin banbrytande plattform för immersiva VR, AR och mobila upplevelser. Tekniken skapar en ny lättanvänd inkomstkälla för apputvecklare genom icke-påträngande, sömlös annonsering. Mer information på www.adverty.com.