Indentive byter Certified Adviser till Erik Penser Bank AB

Foto: Indentive.se

Identive AB har tecknat avtal med Erik Penser Bank AB som Certified Adviser. Erik Penser Bank AB agerar Certified Adviser från och med 23 mars 2018. Indentives nuvarande Certified Adviser, Remium Nordic Holding AB, avslutar därmed sitt uppdrag 22 mars 2018.

Läs mer om Indentive på indentive.se

Indentive är listat på Nasdaq First North i Stockholm under kortnamnet Inden B. Certified Adviser är Remium Nordic Holding AB (www.remium.com, tfn 08-454 32 00).

För mer information, vänligen kontakta

Anders Visell, vd Indentive AB
Tel: 013-465 85 06
E-post: anders.visell@indentive.se

Indentive är ett snabbväxande techbolag grundat 2011 och är specialiserat på IoT-teknologi, cloud-lösningar, IP-TV-lösningar och app-utveckling. Företaget har utsetts till Gasellföretag två år i rad av Dagens Industri. Indentive har utvecklat den öppna IoT-plattformen Connective som ger användaren tillgång till sina IoT-tjänster i ett och samma gränssnitt utan att behöva bekymra sig om tekniken. Connective levereras genom operatörer och har som mål att bli branschstandard för stadsnäten under 2019. Indentive har cirka 50 anställda med huvudkontor i Science Park Mjärdevi, Linköping, och filial i Stockholm. Bolagets aktier handlas på Nasdaq First North under kortnamnet INDEN B.