Mackmyra Svensk Whisky bjuder in till investerarträff den 20 juni 2022

I samband med den kommande företrädesemissionen i Mackmyra Svensk Whisky AB (publ) (”Mackmyra” eller ”Bolaget”), bjuder Bolaget in aktieägare och allmänheten till investerarträff i Stockholm.

Investerarträffen hålls hos Mangold Fondkommission, som agerar finansiell rådgivare i samband med företrädesemissionen, måndagen den 20 juni 2022 klockan 12:00 på Engelbreksplan 2, Stockholm. Johan Larsson, VD på Mackmyra, kommer att presentera Bolaget samt hålla i en frågestund. Enklare förtäring kommer att erbjudas under investerarträffen.

För att delta på Mackmyras investerarträff, vänligen registrera er genom att skicka ett mail till corporate-finance@mangold.se senast klockan 15:00 fredagen den 17 juni 2022.

För mer information kontakta:

Johan Larsson, VD, 070-559 00 69 , johan.larsson@mackmyra.se

Om Mackmyra Svensk Whisky AB

Mackmyra grundades 1999 och är Sveriges första maltwhiskytillverkare. Bolaget har framgångsrikt lanserat den första svenska single maltwhiskyn i form av personliga 30-litersfat och single maltwhisky på flaska. Verksamheten bedrivs i Mackmyra Whiskyby utanför Gävle, med vissa funktioner lokaliserade i Stockholm och även genom dotterbolaget Mackmyra Swedish Whisky GmbH med säte i Lübeck samt Mackmyra Swedish Whisky Ltd med säte i Birmingham.

Certified Adviser

Mangold Fondkommission AB
+46 8 5277 5020
ca@mangold.se
www.mangold.se