Script46 säkrar distributionen av filmen Love Game genom NonStop Entertainment

Script46 AB, Hoi Publishings intressebolag (30% ägande), har nu uppfyllt sitt tidigare publicerade uppdrag att säkra distributionen av filmen Love Game. Detta sker genom avtal med distributören Nonstop Entertainment AB.  Script46 i egenskap av Exekutiv Producent är delägare i filmrättigheterna och kan därmed genom det nya avtalet förvänta sig intäkter på filmen.

Love Game är en färdigproducerad film i regi av Filippa Pierrou som nu alltså är redo för distribution med start i år genom distributören Nonstop Entertainment AB i Norden och Baltikum. Filmen ägs gemensamt av Happy Star Production AB och Script46.

Script46 är ett bolag som specialiserat sig på adaptioner från bok till film och tv-serier och med målsättningen att kunna fungera som ett nav av tjänster (”hub of services”) för produktionsbolag och andra med intresse för finansiering och produktion av filmer och teveserier. Flera Hoi-författare representeras redan av Script 46 i samarbete med Hoi Agency.

”Det är mycket glädjande att vi har kunnat säkra distributionen av den här fina filmen så snabbt och på det här sättet. Nonstop Entertainment är en perfekt partner som vi har mycket stort förtroende för”, säger Anette Mattson, VD Script46.

”Script46 bygger vidare på sin rättighetsportfölj och det här är ett värdefullt kvitto på att bolaget utvecklas enligt plan och har en viktig roll att spela i nordisk teve- och filmindustri”, säger Lars Rambe, styrelseordförande i Script46 och tillika VD för Hoi Publishing.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare, författare eller aktieägare.