VD-intervju angående förvärvet av DFS King

den 18 oktober 2021 kl. 08:15

Wicket Gaming AB:s (”Wicket Gaming” eller ”Bolaget”) VD Eric De Basso kommenterar förvärvet av fantasy sport plattformen DFS King i en videopresentation följt av en intervju.

Eric De Basso går i videosändningen närmare in på förvärvet av plattformen, syftet med förvärvet, synergier att utvinna, vad Wicket Gaming har att hämta från den snabbt växande fantasy sport marknaden m m.

Presentationen och intervjun i sin helhet går att hitta på följande länk:
https://youtu.be/Z-YIoy89bpU

Presentationen i PDF går att hitta på följande länk:
https://wicketgaming.com/wp-content/uploads/2021/10/Wicket_Okt_2021_DFS.pdf

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post:
eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.