Wicket Gamings CFO slutar

Jan Grigo, som varit Wicket Gamings CFO sedan 2021, lämnar bolaget som CFO. En process för att rekrytera en ersättare har inletts.

Jan Grigo lämnar bolaget för att ta sig an nya utmaningar. Han kvarstår i sin roll fram till slutet av juni och bolaget kommer påbörja rekryteringen av en ersättare.

"Det har varit en otroligt rolig och spännande tid på Wicket Gaming. Det har varit ett svårt beslut att ta då jag stormtrivts och är många erfarenheter rikare, men på senare tid har tankarna med att anta en ny utmaning växt fram hos mig. Jag står till bolagets förfogande till slutet av juni och därefter även som interimslösning. Min tid på Wicket Gaming har varit väldigt utvecklande", säger Jan Grigo.

"Jan har varit en mycket uppskattad kollega och en viktig del i Wicket Gamings resa sedan 2021 och kommer att bli saknad. Det är givetvis tråkigt men jag har full respekt för hans beslut och önskar Jan ett stort lycka till i framtiden. Jag känner mig också trygg med han stannar i bolaget som en interimslösning tills vi hinner få en ersättare på plats", säger VD Eric de Basso.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Jan Grigo, CFO, Wicket Gaming AB
E-post: jan@wicketgaming.com 
Telefon: +46 70 734 86 90

Om Wicket Gaming
Wicket Gaming är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, spel och EdTech. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS. Inom EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som Wicket Gaming har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler.

 

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.