Onoterat AB (publ) tecknar sig i Fsport AB nyemission (Pre-IPO)

Onoterat AB (publ) har gjort en nyinvestering i spelplattformsbolaget FSPORT ABs övertecknade pre-IPO runda, vilket även avser fortsatt teckningsförbindelse vid en planerad notering hösten 2021.

(publ) övertecknade nyemission (private placement) samt inkluderat teckningsåtaganden i kommande notering september 2021. Fsport AB värderas till cirka MSEK 51,8 i samband med private placement via rådgivaren Corpura Fondkommission AB.  

”Vi har följt Fsport AB utveckling sedan hösten 2017, men det är först nu som bolaget har en mycket intressant position, rätt affärsstruktur, och givet att bolaget utvecklas enligt plan finns det intresse för oss att öka investeringen, säger Lars-Erik Bratt, VD för Onoterat AB (publ)

”Vi är glada att Onoterat AB beslutat sig för att delta i vår emission. Detta inte minst då intresset för Daily Fantasy Sports har ökat rejält såväl i Sverige som andra marknader. Det intresse vi erhållit i samband med emissionen samt vår ny lansering av FSport i samband med fotbolls-EM bevisar att vi ligger rätt i tiden med vårt spelerbjudande med högt underhållningsvärde och en bra spelupplevelse” säger Staffan Lindgren , VD för F-Sport AB.

Fsport AB i korthet

Spelplattformsbolaget FSport AB, baserat i Helsingborg, har under juni månad nylansera sin Daily Fantasy Sports (“DFS”) produkt på den svenska marknaden i samband med Fotbolls EM. Tillskillnad från de flesta aktörerna inom den svenska DFS marknaden, så innehar Fsport AB en svensk spellicens. Under våren har bolagen även förvärvat de populära spelportalerna 1X2.se och Trav.se. Tillsammans med de förvärvade sajterna räknar Bolaget med en stor kundtillströmning och ökat intresse för plattformen. FSport AB är sedan tidigare backat av kända spelinvesterare som Jimmy Jönsson och Per Hildebrand och numera även spelentreprenören Özkan Ego genom Multibrands Digital, som även är delägare i Onoterat AB (publ).

 

För ytterligare information kontakta:

Staffan Lindgren, VD i Fsport AB,. Mobil 070-988 58 30

Lars-Erik Bratt, VD i Onoterat AB (publ) mobil 0701 – 442 441, larserik.bratt@onoterat.se

 

Om Onoterat AB (publ)

Onoterat AB är ett etablerat investerings- och rådgivningsbolag verksamt inom Digital Entertainment. Onoterat AB:s affärsidé att tillhandahålla oberoende företagsrådgivning och finansieringslösningar till svenska tillväxtbolag, samt aktivt förvalta bolagets egna kapital i aktieägarnas intresse. Bolaget har varit verksamt med nuvarande affärsidé sedan våren 2016. Bolaget är noterat på NGM Nordic SME. För mer information se www.onoterat.se