Systemhus försäljning av attefallare ökar kraftigt

Systemhus expanderar sin husproduktion. Genom förvärvet av SGE öppnas dörren till ytterligare leverantörer.

Ett attefallshus r en drm fr mnga Systemhus mrker av en kad efterfrgan

Systemhus kunde i förra veckan informera om förvärvet av SGE Construction AB som innebär att Systemhus byggnadskapacitet markant har förstärkts och i samband med detta kan företaget nu även meddela att försäljningen av attefallare kraftigt ökat.

Sedan tidigare har Systemhus en minoritetspost i Mälardalens Husproduktion AB som för närvarande har nått sitt kapacitetsmässiga produktionstak och för att omhänderta den ökade försäljningen av attefallare startar nu Systemhus upp en egen husproduktion i Lettland via SGE Constructions upparbetade kanaler. Det innebär att Systemhus till 100% kan styra produktionen till att matcha efterfrågan på attefallare.

Uppstarten av en fabrik i Lettland är ett direkt resultat av det i dagarna intensiva arbete som pågår med att integrera de båda företagen, både personal- och strukturmässigt, för att nu effektivt kunna fortsätta att ta hand om befintliga kunder och realisera Systemhus kraftigt växande projektportfölj och ökade attefallsförsäljning.

Linus Sder r vd fr Systemhus

– Det är imponerande att se vilket engagemang och energi som skapas genom det pågående integrationsarbetet med SGE Construction varav utvecklingen inom affärsområdet attefallare är det senaste i raden och ett direkt resultat av nyrekryteringen av Gramoz Krasniqi som försäljningsansvarig. I Systemhus pågående nyemission fokuserar vi på tre affärsområden, projektutveckling, Cryptoproperties och attefallare. Det känns mycket stimulerande att kunna konstatera alla tre nu är inkluderade i utvecklingen, säger Systemhus vd Linus Söder.

2 dagar kvar! Systemhus har en pågående emission som avslutas nu på lördag den 20 oktober. Klicka HÄR för att läsa mer.

Verksamheten i Systemhus AB(publ) består i huvudsak av identifiering av detaljplanerad mark, projektering samt byggnation av flerfamiljshus, gruppbyggda småhus samt villor, parhus och radhus.Projektering samt byggnation av äldreboende och trygghetsboende är också en viktig del av vår verksamhet. I många fall så ombesörjer vi dessutom, och då genom partners, även driften. Vill du veta mer, kontakta oss på info@systemhus.se 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 08-23 61 20
E-post: info@systemhus.se

Fakturaadress:
Systemhus AB (Publ)
Box 1018
101 38 Stockholm

Besöksadress:
S:t Persgatan 17
753 21 Uppsala

Mer info: www.systemhus.se