Wicket Gaming signerar samarbetsavtal med prisbelönt animationsstudio

den 1 september 2021 kl. 08:15

Wicket Gaming AB (”Wicket Gaming” eller ”Bolaget”) har signerat ett samarbetsavtal med den prisbelönta animationsstudion Woodblock för att producera marknadsföringsmaterial inför den kommande lanseringen av mobilspelet Cricket Manager.

Woodblock är en animationsstudio med mångårig erfarenhet av att producera högklassigt visuellt material för bland annat speltrailers, reklam och animationsfilmer. Studion har arbetat med flera välkända företag såsom Riot Games, Ubisoft, Dreamworks och Universal.

Eric de Basso, VD för Wicket Gaming, kommenterar:

”Vi är väldigt nöjda med att ha knutit oss an den prisbelönta animationsstudion Woodblock. Studion kommer att tillföra en viktig spetskompetens till produktionen av vårt marknadsföringsmaterial i samband med lanseringen av Cricket Manager. Wicket Gaming har nu påbörjat sitt arbete med att knyta sig an meriterade och etablerade marknadsföringskanaler – ett viktigt delmål i vår marknadsföringsstrategi”, säger Eric de Basso, VD för Wicket Gaming AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post:
eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.