Dr Sannas AB (publ) ger uppdatering avseende första kvartalet 2018

Dr Sannas har under det första kvartalet genomfört tre lyckade produktlanseringar utav Alkaline Greens, Botanic Love och i slutet av mars även Vitalizing Skin Glow Facial Oil. Bolaget har även fått mycket publicitet i media och blivit nominerade i två kategorier i den kommande upplagan av Organic Beauty Awards. Dr Sannas Body Lotion i kategorin ”Bästa Body Lotion 2018” och Dr Sannas Multi Cream i kategorin ”Årets Produkt 2018”. 

       Nu när vi är i slutfasen av produktutvecklingen av flera fantastiska produkter som kommer lanseras under året är det extra roligt att vi blir nominerade i två kategorier. Min förhoppning är att detta leder till att ännu fler upptäcker den höga kvalité och effekt våra produkter har. Extra roligt att de kunniga jurymedlemmarna i Organic Beauty Awards gör samma bedömning som våra kunder, säger Theresia Dibinger, produktchef på Dr Sannas.

Dr Sannas planerar nu för ytterligare sex stycken lanseringar under det andra kvartalet 2018. Först ut nu i april är ytterligare två ansiktsoljor skapade för torr hud samt torr och känslig hud. I och med godkännandet av Dr Sannas två solskydd med SPF 15 och 30 samt aftersun kommer dessa att lanseras till sommaren.

       En anledning till att jag startade Dr Sannas var för att skapa naturliga och rena produkter som är bra för huden och hela kroppen – och samtidigt ger en god effekt och skön skin feel. Därför känns det fantastiskt att efter över två års arbete och flera testprover tillslut ha lyckats med två godkända solskydd. Ett stort tack till alla medarbetare, aktieägare och kunder som gjort detta möjligt, säger Dr Sanna Ehdin Anandala, styrelseordförande på Dr Sannas.

Dr Sannas Sun Screen SPF 15 och SPF 30 är helt naturliga solskydd med fysikaliskt UV-filter som är dermatologiskt testat och fritt från nanopartiklar. Ett allergenfritt skydd för hela familjen och hela kroppen, som även kan användas på känslig hud. Lanseringen planeras i maj 2018.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, daniel@drsannas.se, tel. +46 70 862 47 40

Kort om Dr Sannas
Dr Sannas erbjuder 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion, www.drsannas.se. Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, är Dr Sannas Mentor.