Jesper Yrwing föreslås till ny ordförande i Dr Sannas

Dr Sannas AB (publ) (”Dr Sannas” eller ”Bolaget”) har tidigare pressmeddelat om förslag till ny styrelsesammansättning. Styrelsen kommer på extra bolagsstämma den 17 januari 2019 föreslå Jesper Yrwing till ny styrelseordförande i Bolaget. Kallelsen till extra bolagsstämman finns publicerad i sin helhet på Bolagets hemsida för investerare, www.drsannasab.se.

       Vi har ett mycket spännande 2019 att se fram emot och en viktig del i bolagets framtida tillväxt är en bred och gedigen kompetens i styrelsen. Styrelsen avser föreslå Jesper Yrwing till ny styrelseordförande på extra bolagsstämman den 17 januari 2019. Jesper har varit ytterst delaktig i styrelsen strategiarbete under 2018 och det är med stor tillförsikt jag, tillsammans med övriga styrelsen, avser föreslå honom till nya styrelseordförande, säger Sanna Ehdin, styrelseordförande i Dr Sannas.

Jesper Yrwing
Jesper har bakgrund som CFO och VD med flertalet styrelseengagemang. Han är certifierad styrelseledamot och bland annat tidigare varit styrelseordförande i det då noterade Devicom AB. Han är idag VD för Rentlys och Y-trade samt verksam som styrelseledamot ibland annat Marie-Claire Cronstedts stiftelse och huvudman i Stiftelsen Drottning Victorias Örlogshem. Jesper är civilekonom med inriktning International Business från European Business School, London.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, daniel@drsannas.se, tel. +46 70 862 47 40

Kort om Dr Sannas 
Dr Sannas erbjuder 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion, www.drsannas.se. Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, är Dr Sannas Mentor.