Louise Dufwa och Jesper Yrwing föreslås till Dr Sannas styrelse

       Det är en glädje att kunna föreslå både Louise och Jesper till nya styrelseledamöter i Dr Sannas. Jespers breda kompetens som CFO och VD samt styrelseledamot tillsammans med Louise långa bakgrund som jurist och entreprenör inom hudvård ser jag som ett starkt tillskott till nuvarande styrelse. Jag hoppas att alla våra aktieägare tycker detsamma, säger Dr Sanna Ehdin Anandala, styrelseordförande på Dr Sannas.

Louise Dufwa
Louise Dufwa har arbetat i över 15 år som jurist med små och medelstora företag och privatpersoner som kunder. Hon har därtill startat och drivit hudvårdsföretaget KEB Skincare, som hon avyttrade 2009. Idag är Louise verksam som senior jurist och affärsutvecklare på Avtal24. Louise har även haft ett antal olika styrelseuppdrag och andra förtroendeuppdrag, bl.a. som styrelseordförande för en förening som verkade för Barns rättigheter. Louise har en juristexamen från Stockholms universitet och har studerat på Columbia University i New York. 

Jesper Yrwing
Jesper har bakgrund som CFO och VD med flertalet styrelseengagemang. Han är certifierad styrelseledamot och bl.a. tidigare varit styrelseordförande i det då börsnoterade Devicom AB. Han är idag VD för Rentlys och Y-trade samt verksam som styrelseledamot i bl.a. Marie-Claire Cronstedts stiftelse och huvudman i Stiftelsen Drottning Victorias Örlogshem. Jesper har en magisterexamen i ekonomi med inriktning International Business från European Business School, London.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, daniel@drsannas.se, tel. +46 70 862 47 40

Kort om Dr Sannas 
Dr Sannas erbjuder 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion, www.drsannas.se. Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, är Dr Sannas Mentor.