Systemhus välkomnar Gramoz Krasniqi som Chief Sales Officer

Systemhus expanderar kraftigt och förstärker nu ett av sina affärsområden Attefallare med att rekrytera Gramoz Krasniqi som Chief Sales Officer.

Vr nya Chief Sales Officer Gramoz Krasniqi

Gramoz Krasniqi kommer närmast från Tele2 där han har varit operativt försäljningsansvarig vilket innebar att han ansvarade för all försäljning i Sverige och hade personalansvar för 30 personer.

Han har utbildat sig inom internationell försäljning och marknadsföring i Uppsala. Redan innan utbildningen började Gramoz arbeta med marknadsföring och har fortlöpande under sina studier kombinerat studier med praktiskt arbete.

Gramoz gedigna engagemang och intresse gör att han snabbt kommer att kunna ta rodret för vårt affärsområde Attefallare.

– Jag är övertygad om att Gramoz är nyckeln till en ökad försäljning och speciellt inom området Attefallare. Han kommer att ta oss till en marknadsledande position när det handlar om försäljning av Attefallare, säger Linus Söder, vd för Systemhus. 

Systemhus har nu en pågående emission, klicka HÄR för att läsa mer. 

Verksamheten i Systemhus AB(publ) består i huvudsak av identifiering av detaljplanerad mark, projektering samt byggnation av flerfamiljshus, gruppbyggda småhus samt villor, parhus och radhus.Projektering samt byggnation av äldreboende och trygghetsboende är också en viktig del av vår verksamhet. I många fall så ombesörjer vi dessutom, och då genom partners, även driften. Vill du veta mer, kontakta oss på info@systemhus.se 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 08-23 61 20
E-post: info@systemhus.se

Fakturaadress:
Systemhus AB (Publ)
Box 1018
101 38 Stockholm

Besöksadress:
S:t Persgatan 17
753 21 Uppsala

Mer info: www.systemhus.se