Entella IT

Entella IT

Pris per aktie
5,50 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
29,7 MSEK
Bransch
IT
Lista
Aktietorget
Emissionsvolym
6,6 MSEK
Teckningsperiod
20 mar - 11 apr
Första handelsdag
2 maj
Teckningsåtagande
-
Garantiåtagande

Bakgrund

Entella erbjuder skräddarsydda IT-lösningar inom fem olika affärsområden; webbutveckling, apputveckling, systemintegrationer, bemanning och utveckling av affärssystem. Bolagets verksamhet präglas av kreativitet och framåtanda med målsättningen att alltid finna den bästa lösningen för sina kunder.

Idag har bolaget kontor både i Indien och i Sverige och en lång lista av framstående företag som fått hjälp att förverkliga koncept och idéer av olika slag och karaktär, bland andra Aftonbladet, Arlanda Express, Ericsson och Åhléns.

Bolaget grundades i Sollentuna redan 1986, under namnet Techsell för att senare byta namn till TXL och slutligen till Entella som bolaget heter idag. Den första produkten som utvecklades var ett butiksdatasystem, vilket satte Entella på kartan på den svenska marknaden i början av 90-talet. Under den senare delen av decenniet lanserades även Sveriges första CMS som fick namnet Sitemanager.

Efter 20 års verksamhet började Entella utveckla lösningar för mobila enheter och lösningar anpassade för den nya videosamtalsfunktionen som kom runt år 2006. Strax därefter började bolaget utveckla appar för de nya, smarta telefonerna som tog marknaden med storm. Och på den vägen är det.

”Se oss som en personlig IT-partner som är insatt i din verksamhet och som alltid finns redo med kloka råd under hela den digitala resan. Vi har erfarenheten att lotsa dig mot resultaten som du är ute efter och resurserna att snabbt skala upp och ner när dina behov förändras.”

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.