Dr Sannas AB (publ) välkomnar 28 nya återförsäljare

Dr Sannas arbetar nu intensivt med att utveckla fler produkter samtidigt som stort fokus ligger på att göra produkterna mer tillgängliga. Arbetet har under mars månad resulterat i 28 stycken nya återförsäljare vars första beställningar motsvarat ca 25 procent av månadens omsättning. Totalt tillkom 39 återförsäljare under det första kvartalet 2018.

        Jag vill först och främst passa på att varmt välkomna alla nya återförsäljare som tillkommit under mars. Det är glädjande att se att vårt målfokuserade arbete ger resultat och att efterfrågan på att sälja våra produkter är stor. Min förhoppning är att vi ska kunna öka takten ytterligare samtidigt som vi nu ökar fokus på att skapa attraktiva kampanjer och displaymaterial i syfte att hjälpa våra återförsäljare att öka försäljningen av våra produkter. Med tanke på att vi ser fram emot hela sex stycken produktlanseringar under Q2 2018 ska det bli extra intressant att följa resultatet av samtliga försäljningsåtgärder, säger Daniel Ehdin, VD på Dr Sannas.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, daniel@drsannas.se, tel. +46 70 862 47 40

Denna information är sådan information som Dr Sannas AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 april 2018, kl. 08:50.

Kort om Dr Sannas
Dr Sannas erbjuder naturliga produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion, www.drsannas.se. Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, är Dr Sannas Mentor.