Dr Sannas

Dr Sannas

Pris per aktie
18 SEK
Minsta investering
5400 SEK
Pre money value
23,3 MSEK
Bransch
Hälsoprodukter
Lista
NGM
Emissionsvolym
3 MSEK
Teckningsperiod
6 dec - 18 dec
Första handelsdag
2 feb
Teckningsåtagande
-
Garantiåtagande
965 500 aktier (74,5%)

Bakgrund

Dr Sannas har haft en stark tillväxt under Bolagets historik, med lansering av ett antal nya naturliga hudvårdsprodukter under varumärket Dr Sannas det senaste året. Bolagets ambition är att år 2018 lansera minst tolv nya naturliga hudvårds- och hälsoprodukter, vilket Bolaget anser borgar för en fortsatt snabb utveckling av verksamheten.

För att kunna fortsätta denna tillväxt och våg av nya produktlanseringar framöver samt stärka Dr Sannas varumärke ytterligare, genomför Bolaget nu Erbjudandet med den efterföljande Noteringen. Bolaget avser att använda anskaffat kapital för ytterligare marknadsföring av varumärket Dr Sannas och dess produkter. Därutöver möjliggör ett utökat rörelsekapital större lager. Detta är något som behövs ifall Dr Sannas produkter ska finnas hos större aktörer, vilket är ett av Bolagets kortsiktiga mål.

Dr Sannas tillväxtambitioner och breddade produktutbud gör att Bolaget kontinuerligt tar ny mark och mot bakgrund av detta bedömer Dr Sannas att noteringen med tillhörande kapitalanskaffning är rätt väg att gå för att ta nästa steg i utvecklingen.

Daniel Ehdin, medgrundare och VD för Dr Sannas kommenterar:
”Det är med glädje och spänning som Dr Sannas nu tar nästa steg i sin expansionsresa. Efter ett händelserikt år med lyckade produktlanseringar och kraftig omsättningsökning blickar vi nu fram emot en fortsatt snabb och expansiv framtid. Välkomna att teckna aktier och var med och skapa framtiden inom naturliga hälso- och hudvårdsprodukter tillsammans med oss.”

Källa: Dr Sannas

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.